x

Danish Dynamite
Båstad Tennis
D. 2013.25.07 Kl. 19:30

Danish Dynamite
- två konserter med två danska superstjärnor!
Efter de senaste årens utsålda succéer i Ystad, Göteborg och Malmö är det nu på begäran detta dynamitpaket i sommar kommer på besök till Marstrand och Båstad!


KIM LARSEN & KJUKKEN
Kim Larsen har varit en stor del av Danmarks musikliv i mer än 30 år. På 70-talet som rösten i legendariska Gasolin, på 80- och 90-talen med en framgångsrik solokarriär och de senaste åren tillsammans med bandet Kjukken - deras album Mine Damer og Herrer samt Du Glade Verden har
på senare år sålt riktigt bra på hemmaplan. Han har alltid varit populär i Sverige och sommaren 2013 är han tillbaka, med material från hela karriären - från Gasolin via soloperioden till nyskrivet material.

SANNE SALOMONSEN BAND
Danmarks “Leading Lady Of Rock” är också den danska artist som har nått störst framgångar i Sverige,
bl a med låtarna Den Jag Elsker och Hvis Du Forstod. 2005 deltog hon även i den svenska Melodi-
festivalen. De senaste albumen Unico (-09) och Tiden Brænder (-11) har sålt bra och nu avlöser turnéerna varandra. I fjol var hon dessutom med i den danska TV-versionen av Här är ditt liv, vilket sågs av en miljonpublik.

Båstad centercourt är en klassisk tennisarena som också kommit att bli en av Sveriges mest uppskattade konsertarenor. Hotell- och konsertpaket:www.hotelskansen.se


Mat, Öl, Vin säljes i konsertområdet!
Mat och dryck får ej medtagas in på området.
Ej tillåtet att ta med paraply.

Insläpp: 18.00
Konsertstart: 19.30

Mer info på
Arrangör: www.nojet.com