x

Nas Extrakonsert
Berns
D. 2013.14.03 Kl. 18:00

Nas ger extrakonsert i Stockholm!
Superstjärnan Nas kommer till Sverige i mars. Biljetterna till konserten på Berns den 14 mars sålde slut snabbt, men nu kan vi meddela att det sätts in en extra konsert tidigare samma kväll.

Åldersgräns för den extrainsatta konserten är 18 år, medan den senare konserten fortfarande har en åldersgräns på 20 år.

Dörrarna för denna extrakonsert konsert öppnar 18.00 (extrakonsert).

Konserterna arrangeras och presenteras i samarbete med Berns.Nas är utan minsta tvekan en av de största och mest inflytelserika rapartisterna som historien känner till. Det är stora ord vi använder men det är Nas vi pratar om, killen som skrev ”Illmatic”. Nog sagt egentligen men han är värd mer än så.

Det är inte enbart ”Illmatic” som gjort Nas till den stjärna han är. Vartenda album han släppt har antingen placerat sig på Billboards r'n'b-listas andra eller första plats och sålt i miljontals exemplar. Vartenda! Med sin uppenbara talang som textförfattare och med det enorma flow som löper genom ”The Message” till ”When I Ruled The World” och kapslas in i fantastiska ”Affirmative Action” har Nas med största möjliga marginal kvalat in i musikhistoriens Top 10. Han är en av de största.

När Nas droppade ”Life Is Good” tidigt i somras var det ytterligare ett bevis på att gammal är äldst. Nas hade skapat ett album som hyllades med ovationer i både analoga och digtala forum. Bloggare, press och fans kom till samma slutsats: Nas har gjort det igen! På ett strålande sätt låter han sitt liv vara den väv han utan filter målar upp sin verklighet.”Life Is Good” är vad varje ung rappare önskar att han eller hon kunnat skriva.

Med ”Life Is Good” tar Nas sig ut på vägarna för att stilla vår enorma törst. Mars månad bjuder Nas in till något vi sent kommer att glömma. Stället heter Berns och datumet är den 14:e.


För mer info:www.livenation.se