x

Sarah Dawn Finer-sanningen Kommer Om Natten
Cirkus
D. 2013.15.04 Kl. 19:30

Sarah Dawn Finer åker ut på vårturné med nya hyllade albumet ”Sanningen kommer om natten” och i april kommer hon till Cirkus. Skivan är hennes första på svenska och är till stor del skriven av och tillsammans med Mauro Scocco. Hon har också samarbetat med Salem Al Fakir, Näääk och Magnus Tingsek på skivan som är producerad av Johan Röhr, som även är kapellmästare för bandet. Konserten kommer naturligtvis också att innehålla några av Sarahs största hits från tidigare album.

"Jag längtar efter att få möta publiken, musicera och att få spela dessa fina låtar live. Det är det bästa med att få göra skivor – att få göra dom på turné sen... "på riktigt"."

Sarah har tidigare släppt tre guldbelönade album och varit ute på flera framgångsrika turnéer. I våras hyllades hon som programledare i Melodifestivalen och nu är hon aktuell med årets julshow på Grand Hôtel.

Missa inte en av Sveriges bästa sångerskor live i vår!

Recensioner från turnépremiären:

”Himmelskt bra, Sarah Dawn Finer … Missa inte att bli berörd av en av landets allra formstarkaste artister i vår.”
4 getingar, Expressen

”det spelar ingen roll vilket språk Sarah Dawn Finer sjunger på … Det är den där stora rösten som står på scen och vibrerar alldeles oavsett.”
4 plus, Aftonbladet


Längd ca 1,5 timme

www.sarahdawnfiner.com
www.facebook.com/SDFOfficial

Konserten presenteras av Blixten & Co. Läs mer om oss och anmäl dig till vårt nyhetsbrev på www.blixten.se eller gilla oss på facebook.com/blixtenco för dagliga artistnyheter, konserttips och tävlingar.