x

Jerry-the Farewell Show With Jerry Williams
Cirkus
D. 2013.15.03 Kl. 19:30

Bjud med vännerna, familjen eller kollegorna till Jerry Williams sista stora liveshow som garanterat blir en minnesvärd kväll!

70 år i livet - över 50 år i rocksvängen
Rocksvängen som en gång började på Lorry i Sumpan avslutas nu med föreställningen Jerry – The Farewell Show with Jerry Williams våren 2013 på Cirkus i Stockholm

Det blir en resa genom åren som skapade artistlegenden Jerry Williams. En resa tillsammans med Jerry Williams favoritmusiker, dansare, sångare och skådespelare. Ett sällskap han trivs allra bäst i. En resa med musik som imponerat, påverkat och format artisten Jerry Williams. En resa med både egna och andra artisters hits. Det tar inte slut här, vi fortsätter resan in i framtiden.

Jerry - The Farewell Show with Jerry Williams spelas hela våren 2013 med premiär den 17 januari på Cirkus i Stockholm. Föreställningen är ca 3 timmar inklusive paus.

Jerry Williams kan mer eller mindre beskrivas som en levande legend med sina 50 år i branschen och som artist. Jerry Williams kännetecknas som en av rock’n rollens stora och tillsammans med the Violents var dem förband på Beatles Sverigeturné 1963. Förutom soulinspirerande låten Keep on som gjorde stor succé 1969 har hans musik sedan 1970-talet varit mer eller mindre rock’n roll. Förutom diverse bandkonstellationer, egna skivsläpp och shower (Live på Börsen, Jerka, Ringside m.fl.) har Jerry Williams även uppmärksammats i ett antal filmer (Åsa Nisse och tjocka släkten, G som i Gemenskap, Nionde Kompaniet, Lilla Jönssonligan och Cornflakeskuppen m.fl.) och för sin politiska ställning, fått kulturstipendium, blivit avbildad på ett frimärke och är ständigt intressant för media för såväl sin musikaliska karriär som sin fysiska hälso- och träningskarriär. Under 2012 slog Jerry Williams sig återigen in på Svensktoppen med låten "Cancel the wedding".

Hits - Jerry Williams:
“Did I tell you”
“I can jive “
“Who´s gonna follow you home”

Arrangör: Blixten & Co, Ringside & Stureplansgruppen
Längd: ca 3 tim inkl paus
Åldersgräns: 13 år (yngre OK i målsmans sällskap)
För salongsplan: KLICKA HÄR