x

Ledin Showtime
Cloetta Center
D. 2013.26.04 Kl. 19:30

LEDIN SHOWTIME” PÅ SVERIGETURNÉ!Efter Tomas Ledins publik- och kritikerhyllade succé på både Rondo i Göteborg och Cirkus i Stockholm är det nu klart att ”Ledin Showtime” fortsätter på turné våren 2013 och kommer till Cloetta Center, Linköping 26 och 27 april.
Det är kanske Tomas största succé någonsin, en imponerande show där Tomas tillsammans med musiker, dansare och körsångare bjuder på en visuellt spektakulär och teknisk mycket avancerad scenproduktion. En resa i högt tempo genom hela hans musikaliska karriär.
Efter premiären på Rondo i september 2012 var succén omedelbar och sedan dess har 180 000 biljetter sålts.

Showen har även hyllats för sitt nytänkande. Bakom succén ligger 40 år av låtskrivande, två år av förberedelser, inspirerande studiebesök i Las Vegas, New York och London. Ledins rika låtskatt följer som en röd tråd genom showen med låtar från debutplattan till de senaste alstren. Tillsammans med regissören Edward af Sillén och TV-producenten Mats Jankell har Tomas skapat en storslagen och nyskapande föreställning.
Föreställningen har hyllats i pressen;

”Triumf för Ledin på Cirkus i höst. En briljant showman. Bland det bästa jag sett.” – Aftonbladet” Räkna med en ny publiksuccé.” – Expressen ”Helt lysande krogshow” - DN ”Snygg show, Ledin” - GP ”Rappt och roligt … Ledin klär i sin mogna rock.” - GT ”Rena hitparaden.” - HN

Sedan premiären i september 2012 har Ledins ”Showtime” först spelat för utsålda hus på Rondo i Göteborg och därefter nu i höst fortsatt med samma succé på Cirkus i Stockholm.

Insläpp 17:30

Ca 1 timma och 50 minuter ej paus.

För bokning av rullstolsplatser eller restaurangplatser ring 013-190 00 00!

Åldersgräns 13 år pga hög ljudvolym!

Endast direktköp!
Max 10 biljetter per kund!