x

Dennis Camitz Trio
Dunkers Kulturhus Konsertsalen
D. 2013.06.04 Kl. 19:30

Året 2012 var året då Dennis Camitz artistkarriär tog fart på riktigt. Under våren befann han sig i final i The Voice Sverige på TV4, under sommaren fick han skiv- och managementkontrakt med bolaget Queenside och släppte sin debut-EP "He's All On His Own". Under hela hösten gjorde han en 100 dagars turné - 100 konserter på 100 dagar - från Kiruna i norr till Ystad i söder. Ensam. Nu kommer han med trio till Dunkers Kulturhus i hemstaden Helsingborg den 6 april.

- 2012 var ett bra år med mycket lärdom, fantastiska möten och allt handlade om musik. Men jag siktar alltid framåt och 2013 ska bli än bättre och än mer musik, säger Dennis Camitz.

2013 är året då Dennis Camitz tar nästa kliv i musikens tecken. Planerat är att han under våren/sommaren kommer släppa sin debutskiva och under året turnera så mycket som möjligt. Mellan den 26 mars till 6 april kommer Dennis Camitz turnera i Sverige med sin trio bestående av de två fantastiska musikerna Walle Wahlgren och Jonas Stoltz.

- Att få möjligheten, eller ta sig den, att ha med band är fantastiskt. Tidigare har jag gjort många konserter ensam och ibland känner jag mig begränsad. Nu kan vi måla ljudbilden och bjuda publiken på så mycket mer, berättar Dennis Camitz.

Dessutom är Dennis Camitz ambassadör för organisationen Ung Cancer och säljer deras prylar på plats.

- Kom till Dunkers. Vi lovar göra allt vi kan för att få er att häpna. Och - ta med en extra hundring och stöd Ung Cancer, vet ja!

Barservering en timme innan föreställning utanför konsertsalen.
Längd: ca 90 min, paus
Samarrangemang med The Tivoli