x

Walk The Moon
Debaser Slussen
D. 2013.19.03 Kl. 20:00


Walk the Moon har snabbt blivit omtalade för sina smittsamma refränger och beskrivits som ett svängigt och lekfullt indiepoprockband. Med det självbetitlade albumet från i år har de gjort succé, och den 17 mars kommer de till Mejeriet i Lund och följer upp detta två dagar senare med att sprida sin energi på Debaser Slussen i Stockholm. Biljetterna släpps den 11 oktober.

Senast kvartetten från Cincinnati, Ohio var i Sverige var i september då de gjorde en spelning ihop med FUN. Där och då fick vi mersmak. Bandet känns stundtals som ett kärleksbarn av David Byrne och Paul Simon, och när de spelar live framkallar de en känsla hos åskådaren av att vilja adoptera bandet. Tidigare har de turnerat med bland annat Young the Giant och The Kaiser Chiefs. Walk the Moon har dock utvecklas på ett sätt som vi bara kunnat hoppas på och denna gång kommer de till Sverige på egna stadiga ben.

I juni släppte Walk the Moon sitt självbetitlade album som producerats av Ben H. Allen (Gnarls Barkley, Animal Collective). Innan bandet skrev på för skivbolaget RCA släppte de på egen hand debutalbumet ”i want! i want!”. Det nya albumet "Walk the Moon" innehåller låtar från i want! I want!, nyskrivna låtar och hitsingeln ”Anna Sun” (#10 på Billboard Alternative Song och Topp 20 på Billboard Rock Songs). Förutom att legat högt på listorna har "Anna Sun" också utnämnts till sommarens låt av MTV i USA.

Åk buss, bil, tåg eller flyg. Bränn en förmögenhet på taxi. Oavsett var du befinner dig i landet bör du uppleva detta band och få din kropp och själ tankad med musikalisk energi som gör att du kan leva till det att du blir minst 100 år. Om inte annat kommer du i alla fall få se ett riktigt bra liveband.


Biljettinformation:

Biljetterna kostar 180 kr plus serviceavgift och säljs via LiveNation.se, Ticnet 077-170 70 70 samt hos Ticnet-ombud.

Show ca kl 20.00
Insläpp kl 19.00
Åldersgräns: 18 år

Arrangör: www.livenation.se