x
Bruce Springsteen & the E Street Band- Extra

Bruce Springsteen & the E Street Band- Extra
Friends Arena
D. 2013.04.05 Kl. 19:30

Ytterligare biljetter till de tre konserterna med Bruce Springsteen and The E Street Band släpps lördag 15/12 kl 10.00.

Den 14:e December 2012 släpptes biljetterna till en tredje konsert på Friends Arena med Bruce Springsteen and The E Street Band den 11 maj. Den sålde slut direkt. För alla som inte fick tag i biljetter kan nu glädjande meddelas att lördag kl 10.00 släpps det ytterligare biljetter - till alla tre konserter!

Biljetterna kostar 495-825 kr och säljs via LiveNation.se, Friendsarena.se, Ticnet.se / 077-170 70 70, TicnetOmbud samt Friends Arenas biljettkassa.


Ja det är sant. Vi är extremt glada att kunna meddela att Bruce Springsteen och hans E Street Band kommer tillbaka till Sverige nästa år! 3, 4 och 11 maj spelar de på Friends Arena i Stockholm. Biljetterna till de första två konserterna släpptes 7 december och till konsert nr 3 släpps biljetterna på fredag den 14 december kl 9.00.

Så sent som i juli i år slog han sitt eget 27 år gamla publikrekord på Ullevi i Göteborg, inte bara en gång utan två. Bruce Springsteen & The E Street Band bjöd på två oförglömliga och historiska konserter. De två konserterna som hyllades av fans och kritiker som bland det största och bästa som hänt på svensk mark i konsertväg någonsin sågs av totalt 132.579 personer. Det gör de två konserterna till de två största evenemangen någonsin i Sverige.

Nu kan vi alltså stolt meddela att hans Wrecking Ball-turné återvänder till Sverige i maj nästa år. Denna gång är det Stockholm och Friends Arenas tur. Vi har ingen anledning att förvänta oss annat än en minst lika fantastisk konsertupplevelse denna gång. Sverige, är ni redo? Det är vi.


VIKTIGT: Live Nation och Friends Arena tar starkt avstånd från andrahandsmarknaden av konsertbiljetter och menar att fans aldrig ska betala ett högre pris för en biljett än det pris som står på biljetten. Därför uppmanar vi alla att enbart köpa från auktoriserade återförsäljare; LiveNation.se, Friendsarena.se, Ticnet.se / 077-170 70 70, TicnetOmbud samt Friends Arenas biljettkassa.


OBS! Endast direktförsäljning, förbered ditt betalningsmedel.

Du som valt leveranssätt TicketFast, glöm inte att skriva ut dina biljetter.