x

Invigningskalas
Tele2 Arena
D. 2013.24.08 Kl. 19:00

Invigningskalas 24 augusti!

Endagsfestival inviger Tele2 Arena – konserter med Kent, Lars Winnerbäck och Robyn

Den 24 augusti 2013 äger den officiella invigningen av Tele2 Arena rum. Det blir ett stort invigningskalas med festivalkänsla. För första gången på samma scen under samma kväll får vi se Kent, Lars Winnerbäck och Robyn – tre av Sveriges största och mest ansedda liveakter.
De tre artisterna kommer att förgylla sommarkvällen med varsin exklusiv konsert. Dessutom kommer invigningskalaset att märkas i hela Globenområdet. Fler aktiviteter under invigningsdagen tillkännages löpande.
Redan i slutet av juli väntar en intensiv premiärvecka med både fotbollsmatcher och konserter. Mer information kommer senare. Anledningen till att den officiella invigningen sparas till den 24 augusti är att de flesta stockholmare då är tillbaka från sommarsemestern.

Köpvillkor
Vi reserverar oss för ändringar i invigningsprogrammet. Köpt biljett återköps endast om hela arrangemanget blir inställt.

Åldersgräns 13 år - oavsett om målsman är med eller ej, med anledning av svenska myndigheters krav om begränsning av höga ljudnivåer för unga.

Endast direktbetalning.

Du som valt leveranssätt TicketFast, glöm inte att skriva ut dina biljetter!

Paraplyer får ej medföras innanför arenans område. Arrangör eller arena ansvarar inte för paraplyer som är lämnade utanför entrén och de sparas ej efter konsertdagen.