x

Rival Sons
Garden, Konsert & Kongress
D. 2013.25.03 Kl. 19:30

Sverigefavoriterna Rival Sons åter till Sverige i mars
Senaste året har Rival Sons varit här flera gånger. Samtliga Sverigekonserter har varit hyllade och slutsålda. Med nya albumet Head Down i bagaget kan vi nu meddela att bandet tar ytterligare en sväng förbi Sverige och denna gång den 24 mars i Malmö, den 25 mars Linköping och den 26 mars i Uppsala. Biljetterna släpps i morgon den 10 januari.

Rival Sons har på kort tid gått från att vara hajpade till att vara ett av de största och mest uppskattade rockbanden. Spaltmetar kan ägnas åt att beskriva deras rå-rökiga träskboogie som har allt allt gemensamt med Led Zeppelins souliga gung och Son Houses delta-blues. Rival Sons är soundtracket till armbrytning och Indy Car-racing och har det där extra klöset som gör herrarna till något utöver det vanliga. När den store Jimmy Page från just Led Zeppelin intervjuades i senaste numret av Rolling Stone uttalade även denne om att Rival Sons var hans nya favoritband.

Den 17 september i fjol släpps deras nya album Head Down, uppföljaren till succén Pressure and Time från 2011. Nu är de aktuella med singeln Until the Sun Comes som dessutom har en bländande snygg video gjord av Simon Gesrel som vunnit Grammys för tidigare videos åt bland annat White Stripes och Björk.

I mars är det alltså äntligen dags att få uppleva den angenäma käftsmäll som Rival Sons är när de spelar live. Har du sett dem förut? Se dem igen! Har du missat deras tidigare spelningar? Förlåt dig själv, häng på låset till biljettförsäljningen och rensa schemat i mars så du är förberedd för bandets ankomst.

Baren öppnar 18.00
Dörrar öppnas in till Garden 19.30
The Balconies på scen cirka 20.00
Rival Sons på scen cirka 21.00


Ståplatser

Åldersgräns 13 år!


Bistro & Bar öppnar 2 timmar innan föreställningen


Endast direktköp!