x
Rod Stewart

Rod Stewart
Ericsson Globe
D. 2013.15.06 Kl. 19:30

Rod Stewart spelar i Globen nästa sommar!

Efter hans utsålda succéturné från 2010 kan vi nu meddela att Rod Stewart åker ut på en ny efterlängtad turné i juni nästa år som går under namnet ”Live The Life”. Han har vunnit otaliga priser, blivit invald i Rock & Roll Hall of Fame två gånger och är en av de artister i världen som sålt flest skivor.

Rod Stewart säger: "I cannot wait to get back on the road again. The June tour is going to be fantastic!"

Det har varit ett fantastiskt år för Rod - hans bok ”Rod – The Autobiography” släpptes förra månaden och skildrar hans händelserika liv både på och vid sidan av scenen. Från hans uppväxt i England, via galna år på turné med ”The Jeff Beck Group” och ”The Faces”, hans kärleksliv (som resulterat i tre äktenskap och åtta barn) till flera decennier av turnerande som soloartist. Stewarts bok är en fantastisk resa genom ett av rockhistorien mest anmärkningsvärda liv.

Tillsammans med att denna turné bekräftas släpper han idag också sin allra första julskiva ”Merry Christmas, Baby”. På skivan gästas han av en rad stora stjärnor – Michael Bublé gör en duett med Rod på ”Winter Wonderland”. ”We Three Kings” är en duett med Mary J Blige och titelspåret ”Merry Christmas, Baby” är en duett med Cee-Lo Green och gästas också av New Orleans-sonen Trombone Shorty. ”Let It Snow! Let It Snow! Let It Snow!” har Dave Koz på saxofon och ”What Are You Doing New Year’s Eve?” är en väldigt speciell ”virtuell” duett med Ella Fitzgerald, och gästas av Chris Botti. Albumet innehåller också andra jul-klassiker som ”Have Yourself A Merry Little Chrismas”, ”Santa Claus Is Coming To Town” och Irving Berlins ”White Christmas”.

Nästa sommar kommer han alltså till Stockholm för att spela sina mest kända hits så som bl.a. ”Da Ya Think I’m Sexy”, ”Maggie May”, ”Baby Jane” och ”The First Cut is the Deepest”. Med en karriär som sträcker sig över mer än fem decennier har Rod sålt över 100 miljoner skivor, haft sex album på Englandslistans förstaplats, 62 hitsinglar i samma land, varav 31 på top 10 och sex på förstaplatsen. Han har också blivit invald i Rock & Roll Hall of Fame vid två tillfällen – en gång som soloartist och en gång som medlem i Faces.

Förband är Moya.

Max 10 st biljetter per person.

Åldersgräns 13 år - oavsett om målsman är med eller ej, med anledning av svenska myndigheters krav om begränsning av höga ljudnivåer för unga.

Endast direktbetalning.

Du som valt leveranssätt TicketFast, glöm inte att skriva ut dina biljetter!

Paraplyer får ej medföras innanför arenans område. Arrangör eller arena ansvarar inte för paraplyer som är lämnade utanför entrén och de sparas ej efter konsertdagen.