x

Rihanna, Platinum Biljetter
Ericsson Globe
D. 2013.22.07 Kl. 19:30

Till det här evenemanget kan du köpa Ticketmaster Platinumbiljetter.
• Begränsat antal och endast tillgängligt på Ticnet.se.
• Max 4 st biljetter per person.
• Platinumbiljetter kan endast levereras inom Sverige.

Varför ska du köpa Ticketmaster Platinumbiljetter?

• Försäkra dig om att få de bästa biljetterna till de populäraste evenemangen.
• Dynamisk prissättning: Priset baseras och kan ändras beroende på efterfrågan.
• Säker tillgång till kvalitetsunderhållning med Ticketmaster Platinum.

För mer information om Ticketmaster Platinumbiljetter – se ”Övrig evenemangsinfo”.


Superstjärnan Rihanna meddelar att hon 2013 tar sin DIAMONDS WORLD TOUR till Europa! Turnén startar i Buffalo, New York, den 8 mars och landar i Europa med start i Spanien den 26 maj. Den 22 juli är det äntligen Sveriges tur då hon intar Ericsson Globe i Stockholm.

Rihanna dominerar just nu världens listor med ”Diamonds”, den snabbast växande singeln på listorna i hennes karriär hittills, och också första singeln från hennes sjunde album på sju år, UNAPOLOGETIC, som släpps på måndag den 19 november. UNAPOLOGETIC finns också tillgänglig att förbeställa på iTunes via: http://smarturl.it/UnapologeticDlx

”Diamonds” gick in på Billboard’s Top 100 som nummer fem, vilket gör den till Rihannas 23e topp-10-hit på listan. Singeln debuterade för fyra veckor sedan som nummer ett på iTunes i hela 27 länder, och som topp fem i 55 länder.

Rihanna, mottagaren av sex Grammy Awards och sju Billboard Music Awards, har sålt över 37 miljoner album och 146 miljoner digitala låtar vilket gör henne till den artist som sålt mest musik digitalt genom alla tider. Forbes utnämnde Rihanna till världens "#1 Social Media Star" med över 2,9 miljarder visningar på YouTube/VEVO, över 62,5 miljoner Facebook-fans och över 26,5 miljoner Twitter-följare.

En av de största genom tiderna återvänder till Sverige i sommar för en konsert på Ericsson Globe den 22 juli. Det är stort.

Åldersgräns 13 år - oavsett om målsman är med eller ej, med anledning av svenska myndigheters krav om begränsning av höga ljudnivåer för unga.

Endast direktbetalning.

Paraplyer får ej medföras innanför arenans område. Arrangör eller arena ansvarar inte för paraplyer som är lämnade utanför entrén och de sparas ej efter konsertdagen.