x
Beyoncé

Beyoncé
Ericsson Globe
D. 2013.29.05 Kl. 19:30

Vi kan stolt berätta att The Mrs. Carter Show World Tour med Beyoncé i huvudrollen startar i Europa den 15 april och besöker 20 Europeiska städer innan turnén fortsätter i Nordamerika den 28 juni. En av dessa 20 städer är Stockholm.

The Mrs. Carter Show World Tour är hennes mest ambitiösa turné någonsin. Den innefattar fler städer än tidigare och planeras pågå i nästan ett helt år då den efter nordamerika fortsätter i Sydamerika, Australien och Asien.

Efter hennes fantastiska och historiska framträdande under halvtidsshowen på nattens Superbowl i New Orleans står det alltså klart att Beyoncé gör sin första turné sedan I AM…WORLD TOUR från 2009, med en helt ny och väldigt spektakulär produktion. Den förra turnén, som hyllades av kritiker och som var enormt framgångsrik, rankades som nummer 1 på Billboard’s Hot Tour Chart det året. Turnén sågs av fler än 1,1 miljoner fans på över 100 konserter i 32 länder och sex kontinenter.

Beyoncé är en av de absolut största och mest respekterade kvinnorna i musikvärlden. Artist, skådespelerska och affärskvinna som släppt fyra soloalbum som sålt i över 75 miljoner exemplar. Hon har vunnit otaliga priser och utmräkelser, inkluderat hela 16 Grammy Awards. Billboard utnämnde henne till det förra decnniets Top Female Artist och Top Radio Song Artist.

Kritiker har konstant hyllat hennes energiska scenshower och nu är det alltså snart dags för Sverige att få ta del av detta igen. Den 29 maj står ingen mindre än Beyoncé på Globens scen i Stockholm. Det är otroligt stort.

Max 4 biljetter per kund.

Åldersgräns 13 år - oavsett om målsman är med eller ej, med anledning av svenska myndigheters krav om begränsning av höga ljudnivåer för unga.

Endast direktbetalning.

Du som valt leveranssätt TicketFast, glöm inte att skriva ut dina biljetter!

Paraplyer får ej medföras innanför arenans område. Arrangör eller arena ansvarar inte för paraplyer som är lämnade utanför entrén och de sparas ej efter konsertdagen.