x

Killer Queen-worldwide Tribute Band of the Year
Halmstads Teater
D. 2013.14.03 Kl. 20:00

Inga körer, inga blåsare-bara Queen. Vinnare av utmärkelsen- Worldwide tribute band of the year.
En Queen show på högsta nivå. Vill du se the real Queen skall du se Killer Queen med Patric Meyers från London, så nära ett Queen-Live perfomance du någonsin kommer

Engelska ”Killer Queen” med sångaren Patrick Myers som frontfigur har vunnit utmärkelsen som just det band som ligger närmat den originalartist som man försöker efterlikna.
I detta fall en av världens största rockband genom tiderna - QUEEN.
Trots att Queens karismatiska sångare, Freddie Mercury gick bort redan 1991 och att Queen som band upphörde 1995, så lever deras musik kanske mer än någonsin.
Att man under en konsertkväll med ”Killer Queen bjuds på alla klassiska Queenhits från, ”We Are The Champions” till ”Bicycle Race”, från ”Crazy Little Things Called Love” till ”Bohemian Rhapsody” försämrade naturligtvis inte bandets chanser att vinna utmärkelsen - ”Worldwide Tribute Band Of The Year”.
Killer Queen som turnerar runt på de stora arenorna i världen, inte sällan med 10 000-tals åskådare, passar på att stanna till i Halmstad den 14 Mars.

Konserten varar ca 105 minuter.

Vid en tidigare Sverige turné så skrev ”Dagbladet.se” och Jonas Höglin följande recension om konserten;

"Publiken brölar av lycka och sjunger glatt med i hits som ”It’s a kind of magic”, ”Killer queen” (så klart), ”Don’t stop me now” och Radio Ga ga.
För ovanlighetens skull tvingar publikdomptören Meyers också publiken att dansa, vilket knappast hör till vanligheterna i Tonhallen". I första extranumret, ”Bohemian Rhapsody”, går den medelålders publiken fullständigt bananas och då är det till och med så att en hårdhudad recensent känner hur det knottrar sig på armarna."
VLT´s Nora Neglitz utsåg bandets spelning i Västerås till ”Årets bästa konsert”!

http://www.sweadbeat.com/queen_banner/film.html

Handikapplatser bokas på Halmstad Turistbyrå 035-12 02 00