x

Olle Ljungström Med Band
Konsert & Kongress
D. 2013.28.05 Kl. 19:00

OBS NYTT DATUM!
Konserten är flyttad till tisdag den 28 maj pga sjukdom. Köpta biljetter gäller.
Kan du ej det nya datumet är det ok med återköp av biljett fram tom den 24 maj på respektive försäljningsställe (Serviceavgiften återbetalas ej).

För övriga frågor är du välkommen att kontakta biljettksassan på tel 013-190 00 00.

Olle Ljungström nöjer sig inte med att släppa ett album utan släpper två album inom ett halvår. För att toppa detta kommer han också ge sig ut och spela i början av nästa vår. Linköping besöks den 8 maj.

I mellandagarna släpps ”Så mycket Olle Ljungström” ett dubbelalbum där ena skivan består av nyinspelat material: Olles tolkningar från TV-programmet Så mycket bättre, samt Olles tolkning av sin egen låt ”Min trädgård”. Den andra skivan på dubbelalbumet är en samling av Olles bästa låtar från sin långa karriär.

”Släng in en clown” är titeln på Olles nya album som släpps den 11 mars 2013. Olle skriver om spanjorer som fortfarande bär fez, världens minsta hund och en man som är 3,5 miljarder två komma två. Bland annat.
Allt är som vanligt med andra ord eller eftersom det är Olle Ljungström vi pratar om, alldeles ovanligt som vanligt.

Detta evenemang har ett studenterbjudande. Gäller mot uppvisande av studentlegitimation vid bokning på Konsert & Kongress eller Linköpings Turistbyrå 013-190 00 00. Obs! begr. antal platser.
Pris: 250 kr

Insläpp kl 18:30

Ca 90 minuter ej paus


Bistro & Bar öppnar 2 timmar innan föreställningen