x

Sarah Dawn Finer
Konsert & Kongress
D. 2013.14.04 Kl. 18:00

Sarah Dawn Finer åker ut på vårturné med nya hyllade albumet ”Sanningen kommer om natten” och den 14 april kommer hon till oss i Linköping.

Skivan är hennes första på svenska och är till stor del skriven av och tillsammans med Mauro Scocco. Hon har också samarbetat med Salem Al Fakir, Näääk och Magnus Tingsek på skivan som är producerad av Johan Röhr, som även är kapellmästare för bandet. Konserten kommer naturligtvis också att innehålla några av Sarahs största hits från tidigare album.

Jag längtar efter att få möta publiken, musicera och att få spela dessa fina låtar live.
Det är det bästa med att få göra skivor – att få göra dom på turné sen... "på riktigt".

Några lovord om skivan:
”First Aid Kit och Thåström har tidigare i år gjort album där de levererar på den absoluta toppen av sin artistiska förmåga. Sarah Dawn Finers album är i den klassen. Det är inte många i världen som behärskar rösten som instrument på samma sätt, lyssna på ”Till dig”. Johan Röhr, förtjänar en Grammisnominering som årets producent.”
Betyg 5, Jan Gradvall i DI Weekend

”Sanningen kommer om natten är en återhållsam triumf för en av landets varmaste soulstämmor. Det är en vacker, vemodig och vinnande samling sånger.”
4 getingar, Anders Nunstedt i Expressen

Sarah har tidigare släppt tre guldbelönade album och varit ute på flera framgångsrika turnéer. I våras hyllades hon som programledare i Melodifestivalen och nu är hon aktuell med årets julshow på Grand Hôtel.

Missa inte en av Sveriges bästa sångerskor live i vår!

Längd ca 1,5 timme

Åldersgräns 13 år!


Bistro & Bar öppnar 2 timmar innan föreställningen

www.sarahdawnfiner.com
www.facebook.com/SDFOfficial

Konserten presenteras av Blixten & Co. Läs mer om oss och anmäl dig till vårt nyhetsbrev på www.blixten.se eller gilla oss på facebook.com/blixtenco för dagliga artistnyheter, konserttips och tävlingar.