x

Loreen, Uno Svenningsson & Cirkus Cirkör
Sparbanken Arena
D. 2013.20.04 Kl. 18:30

Inställt, köpt biljett återlöses senast 20/5-13

Älskvärda artister torde samla en älskvärd publik.

Lördagen den 20:de april blir det första nedsläppet för Blue Culture AB som har en vision om att framledes göra kulturen i Sparbanken Lidköping Arena lika självklar som Villa och bandy.

Loreen behöver ingen närmare presentation med årets låt Euphoria, och med den också det smyckande epitetet "bäst i Europa"!

Till detta kan den tillströmmande publiken också få sitt livsmäte i Uno Svenningsson med tillhörande låtskatt där vi finner bl.a Vindarna, Det som Gör Mig Lycklig, Under Ytan, Therese, Tro på Varann.

Showen vävs ihop med akrobatiska nummer i ett konfrencierskap som sköts av Cirkus Cirkör, vilka kommer lyfta showen i dubbel bemärkelse, till högre höjder!

Detta kan sammanfattas; lite för både öga och öra, köpa biljett är det enda Ni behöver göra! Välkomna!

Arena-Ambassadör
Allt är förberett med en inriktning på en bred publiktillströmning som garanteras en show med ljud och ljus i toppklass! Men också ett biljettupplägg som ger alla möjlighet att agera ambassadör för"Sparbanken Lidköping Musik-Arena" genom att köpa 4 biljetter för priset av 3. Idén är att vi tillsammans sätter Lidköping på kartan som en trovärdig, trevlig och kvalitativ arrangörsstad.

De första 400 platserna kommer säljas som sk VIP-biljetter, vilket gör att de som skyndar får möjlighet att välja de bästa platserna.

facebook

Insläpp kl 17.00
Eventets längd 2,5 timmar