x

Il Divo & Katherine Jenkins
Malmö Arena
D. 2013.27.03 Kl. 20:00

Il Divo & Katherine Jenkins
Malmö Arena ons 27 mars 2013 Kl 20:00
Huvudentrén öppnar 18:30

Åldersgräns 13 år - oavsett om målsman är med eller ej, med anledning av svenska myndigheters krav om begränsning av höga ljudnivåer för unga.

Il Divo & Katherine Jenkins till Malmö Arena
För första gången någonsin står operapopundret Il Divo och den välkända mezzo-sopranen Katherine Jenkins på scen tillsammans. I en konsert som saknar motstycke kommer vi få höra alla de klassiska låtar som våra hjärtan lärt känna. En kombinerad europaturné står som premiss för deras kommande besök till Malmö i mars som utan tvekan kommer att slå oss med häpnad.

Il Divo är sensationen som korsbefruktat poplåtar med den klassiska operan och fångat allt det bästa däremellan. Sedan starten har de sålt över 30 miljoner skivor, varav 350,000 bara här i Sverige. I november släpps en ny skiva, ”Greatest Hits”, som innehåller deras klassiska tolkningar av ”Hero”, ”Unbreak My Heart”, ”Don't Cry For Me Argentina”, ”All By Myself” och många fler. De har också haft tid att spela in fyra nya låtar där ”My Heart Will Go On” (temat från Titanic), Whitney Houstons ”I Will Always Love You”, Elvis Presleys ”Can't Help Falling In Love” och Hearts ”Alone”. Förväntningarna är höga men Il Divo kommer leverera!

Katherine Jenkins är mezzo-sopranen från Wales som dundrade in i vårt kollektiva medvetande för snart åtta år sedan. Hon har befäst sin position som en av de mest älskade artisterna inom opera/pop-genren och har sålt över 7 miljoner skivor. Redan som 23-åring skrev hon på det största kontraktet inom klassisk musik och sjöng för utsålda hus, sålde platinum och sjöng med legender som Placido Domingo. Jenkins har nått en ny generation av lyssnare i och med hennes medverkande i tv-program som The X Factor och Dancing With The Stars. I år släpper Jenkins sitt första album med traditionella julsånger och festliga favoriter.

I mars kommer dessa två giganter på popopera-himlen att stå på samma scen, en sak som var menat sedan länge. Med Il Divos ”Greatest Hits” i ryggen och Katherine Jenkins kommande julalbum runt hörnet ser de fram emot att arbeta tillsammans och erbjuda fansen något som aldrig skådats eller hörts förut. Det är en sak som är säker.

Endast direktbetalning. Max 10 biljetter/person.
Rullstolsplatser bokas på 0775-780000
Kassan öppnar 2 timmar innan konsert.
Du som valt leveranssätt TicketFast, glöm inte att skriva ut dina biljetter!