x

Made 2013 - Fredagspass
NorrlandsOperan
D. 2013.10.05 Kl. 17:00

Fredagspasset ger tillträde till hela festivalen och alla föreställningar 10 maj i mån av plats. Byts ut mot armband i entrén.

OM MADE 2013

Being Human!

- Vem är jag? Vad innebär det att ha en röst? Kultur kan, genom att ifrågasätta och utmana, göra det här med att vara människa, större och starkare. MADE kanske kan ses som ett sorts öppet laboratorium där studieobjektet är människan av i dag:

- Festivalen ska ge energi och underhålla men också ställa frågor om vilka vi är och vad vi behöver i våra liv. Vi är omringade av idéer och tankar som vi måste ta ställning till men vad vill vi? Egentligen?

Förra årets festival rymde alltifrån musikaliska ikoner som John Cale från Velvet Underground, Tant Strul och Blixa Bargeld till nya stjärnskott som First Aid Kit. Guldkornen var många och bredden imponerande bred. Årets upplaga blir minst lika färgstarkt brokig.

För första gången blir det även teater med hyllade Blind Summit från England och deras galghumoristiska dockteaterföreställning The Table.

Årets dansakter kommer på olika sätt utforska förhållandet mellan kropp och tanke. Det blir poetiskt angelägen dans i den fransk-tunisiska dansaren och koreografen Héla Fattoumis nya föreställning Masculines. Hiphop-duon THEESatisfaction kommer också bli en höjdare. Catherine Harris-White och Stasia Irons levererar högklassig hiphop på skivbolaget Sub Pop.


BILJETTINFORMATION:

PLATSBILJETT
Pris 20 kr - giltig endast tillsammans med aktuellt dag - eller festivalpass. Gäller för akter till vilka det säljs enskilda biljetter:
ONSDAG Masculines
ONSDAG Ladysmith Black Mambazo
TORSDAG Strange News, NorrlandsOperans Symfoniorkester
FREDAG El Perro del Mar (OBS: stående publik)

ENSKILDA BILJETTER
ONSDAG Masculines: ordinarie 160 kr, student 130 kr, barn/ungdom t o m 19 år/ pensionär 100 kr
ONSDAG Ladysmith Black Mambazo: ordinarie 160 kr, student 130 kr
TORSDAG Strange News: ordinarie 160 kr, student 130 kr, barn/ungdom t o m 19 år/ pensionär 100 kr
FREDAG El Perro del Mar: 250 kr, student 220 kr

KOMPISRABATT
Gå tillsammans - det blir billigare! Köp 5 dag- eller festivalpass till priset av fyra. Kan endast bokas/köpas via NorrlandsOperans biljettkontor.

BARENTRÉ
Barhäng med DJ varje kväll.
Pris: 80 kr (säljs på dörren).

Läs mer på: madefestivalen.se

Arrangör: NorrlandsOperan