x
Nick Cave & The Bad Seeds

Nick Cave & The Bad Seeds
Annexet
D. 2013.06.11 Kl. 19:30

Nick Cave & The Bad Seeds meddelar i dag att de ska ut på en Europaturné i höst. Turnén startar i London den 26 oktober och når Sverige och Annexet i Stockholm den 6 november. Biljetterna släpps på fredag den 15 februari kl 11.00.

Senast de var här var 2009 på den turné som följde förra albumsläppet från 2008, ”Dig, Lazarus, Dig!!!”. Nästa vecka släpper de sitt femtonde studioalbum ”Push The Sky Away” och med det i ryggen ska de alltså ut på turné.

Den 21 februari gör bandet en slutsåld och exklusiv konsert på The Fonda Theatre i Los Angeles. Konserten streamas live på den nylanserade YouTube-kanalen Rockfeedback och i och med detta är nya albumet ”Push The Sky Away” släppt. Detta kommer sändas via olika mediapartners runtom i världen, bl.a. kommer man kunna se denna konsert via Spotify. Vi ser fram emot en konsert utöver det vanliga när Nick Cave &The Bad Seeds intar Annexet i novembermörkret.

Nick Cave & The Bad Seeds
Nick Cave: Sång, piano, och gitarr
Warren Ellis: Violin, mandolin och samplingar
Martyn Casey: Bas
Conway Savage: Piano och orgel
Jim Sclavunos: Trummor och percussion
Barry Adamson: Trummor och percussion
Ed Kuepper: Gitarr

Förband: Shilpa Ray

Åldersgräns 13 år - oavsett om målsman är med eller ej, med anledning av svenska myndigheters krav om begränsning av höga ljudnivåer för unga.

Endast direktbetalning.

Du som valt leveranssätt TicketFast, glöm inte att skriva ut dina biljetter!

Paraplyer får ej medföras innanför arenans område. Arrangör eller arena ansvarar inte för paraplyer som är lämnade utanför entrén och de sparas ej efter konsertdagen.