x
Fleetwood Mac

Fleetwood Mac
Ericsson Globe
D. 2013.23.10 Kl. 19:30

Legendariska Fleetwood Mac kommer till Sverige i höst när deras världsturné sveper över Europa.

För att fira att det ikoniska albumet ”Rumours” fyller 35 och återutges av Rhino Records i ny deluxe-packetering kommer Fleetwood Mac att ge sig ut på världsturné. Bandet som i denna sättning består av originalmedlemmarna från 1967, Mick Fleetwood och John McVie, och Lindsey Buckingham och Stevie Nicks som gick med i bandet 1975, har redan utannonserat en lång turné i USA som sålt över 325,000 biljetter på bara en vecka.

Fleetwood Mac har vunnit ett flertal Grammys, blivit invalda i Rock & Roll Hall of Fame och de har sålt närmare100 miljoner skivor. Det genomslag som bandet har haft ekar vidare generation efter generation av musiker och fans. Att bandet som existerat sedan 1967, alltså i mer än fyrtiofem år, fortfarande kan stega ut på scen för utsålda arenor är bara ett av många tecken på hur vitala de fortfarande är.

Senast Fleetwood Mac lade mil under fötterna var 2009 med greatest hits-turnén ”Unleashed” och intresset för bandet var monumentalt. Och inget är annorlunda idag. Vi ser fram emot en konsert som vi sent eller förmodligen aldrig kommer glömma.

Åldersgräns 13 år - oavsett om målsman är med eller ej, med anledning av svenska myndigheters krav om begränsning av höga ljudnivåer för unga.

Endast direktbetalning.

Du som valt leveranssätt TicketFast, glöm inte att skriva ut dina biljetter!

Paraplyer får ej medföras innanför arenans område. Arrangör eller arena ansvarar inte för paraplyer som är lämnade utanför entrén och de sparas ej efter konsertdagen.


Vill du försäkra dig om att få de bästa tillgängliga biljetterna?
Till det här evenemanget kan du köpa Ticketmaster Platinumbiljetter!