x

Three Phantoms
Cirkus
D. 2013.20.05 Kl. 19:30

Three Phantoms hemsöker Skandinavien!

Vi står på tur för att bli hemsökta av inte en, utan tre fantomer, när konsertfenomenet Three Phantoms, som på senare år har blivit det mest spännande i Storbritannien kommer till Skandinavien.

West End stjärnorna John Owens-Jones och Earl Carpenter i sällskap med Matthew Cammelle har alla spelat titelrollen i Andrew Lloyd-Webbers musikal, Fantomen på Operan. Tillsammans kommer de att framföra och agera värdar för en kväll som, huvudsakligen, uppmärksammar vad som har blivit världens populäraste underhållningsfenomen, Fantomen på Operan. Men för att vara ärlig så förblir ingen musikal orörd när hela kvällen består av nummer från föreställningar de älskar och har varit del i: Les Misérables, Jekyll & Hyde, Disneys Skönheten och Odjuret, Martin Guerre och The Secret Garden för att nämna ett fåtal.

Three Phantoms har redan uppträtt för mer än 18,000 människor sedan 2010 i Storbritannien. De har tillsammans med Royal Liverpool Philharmonic Orchsetra fått fem stjärnor och beskrivits som ”troligtvis den bästa musikalgala du någonsin kommer att se”.

Ingen Fantom är komplett utan sin Christine, och Three Phantoms är inget undantag, eftersom de ansluts av den internationella musikal- och operatjärnan Rebecca Caine. Bland hennes många bragder kan nämnas att hon spelade ursprungsrollen som Cosette i Les Misérables och sedan ingick i den kanadensiska originaluppsättningen av Fantomen på Operan i rollen som Christine.

Musikalälskare, och speciellt fantomfantaster, står inför en riktig upplevelse, eftersom de kan förvänta sig många unika inblickar bakom kulisserna och anekdoter från Owens, Matthews och Earls tid med Fantomen. Trion kommer också att framföra nummer från diverse olika varianter av historien som inspirerade Andrew Lloyd-Webber när han skrev den otroligt suggestiva musiken.

Det som gör De Three Phantoms till en sådan succé är ett engagemang av bästa West End standard, ackompanjerat av The National Symphony Orchestra och dirigerat av den internationelle maestron Anthony Gabrielle.

Allt som allt är det här en riktigt unik konsert. En kväll bestående av intrig, humor och knockoutartad musik med rörande prestationer utlovas.