x

Hardcore Superstar
KG5
D. 2013.15.03 Kl. 23:00

Guldsäljande plattor, otaliga listettor och 7 världsturnéer har byggt den toppklass Hardcore Superstar spelar på idag. Få band i hårdrockssvängen har svettats så mycket som Hardcore Superstar. Bandets attityd har alltid varit att gå sin egen väg och det har de gjort med bravur och stilsäker pondus.

Med senaste turnén ”Dark Decadence Tour” (2011) och utsålda gig i bl.a. Göteborg (Lisebergshallen) och Stockholm (Cirkus) har bandet bevisat sin förmåga att locka publiken.

2010 släppte Hardcore Superstar sjätte albumet ”Split your lip" 2010 som fick toppbetyg, Expressen gav 4/5, Helsingborgs Dagblad 4/5 och Arbetarbladet 5/5. Första singeln "Moonshine" sålde Platina och blev en stor radiofavorit. Året därpå firade Hardcore Superstar tio år som band med samlingsskivan "The party ain’t over ’til we say so" som släpptes hösten 2011.

Den 27 februari släpper bandet ny skiva och det är ingen mindre än Randy Staub som har mixat skivan denna gång. Randy Staub anses var en av världens absolut bästa och han har mixat legendariska skivor som ”The Black Album” med Metallica och ”Dr Feelgood” med Mötley Crüe. I slutet på november kommer första singeln ifrån skivan att släppas.