x

Mydebaser Presenterar: Viktor & the Blood + Naranja + Papas Bravas
Debaser Malmö
D. 2013.23.05 Kl. 17:00

Med rötter från Sugarplum Fairy och Mando Diao formade Viktor Norén, Jonas Karlsson och Samuel Giers trion Viktor & The Blood som är aktuella med sin debut-EP den 29 april.

"Kombinationen av den råa energin från en punktrio, klassisk låtskriveri och ett stenhårt, modernt rocksound”.

Så beskriver Viktor & The Blood sin musik. Tillsammans besitter trion smått otroligt över 30 års livserfarenhet, med turnéer över hela världen i band som Sugarplum Fairy och Mando Diao. Viktor & The Blood består av Viktor Norén, Jonas Karlsson och Samuel Giers. Bandet bildades i Stockholm våren 2012.

EP:n “Kicks Out On A Saturday Night”, och det efterföljande fullängdsalbumet, produceras av Jacob Hellner. som tidigare rört sig i en mycket hårdare och råare musikalisk tillvaro (Rammstein m.fl.) men har samtidigt ett fantastiskt öra för popmusik, vilket gör honom perfekt lämpad som producent för Viktor & The Blood.

NARANJA
Du har chansen att fånga Naranja på deras Debaser-debut! Med en exploderande start så antar de nu Debaser med allt ifrån riviga elgitarrer till lugna melodiska låtar. Musiken påminner dig om neruotisk optimism och faller ner mörkt i containern bakom rådhuset Kom, ta del av framtiden!

Ett brev från Papas Bravas
Vi har ingen vision, vi har ingen solklar inriktning. Ibland ett opolerat krautmaskineri på väg österut, inte sällan en ilsken och förvirrad proto-punkare. Vi ställer oss ofta i en korsning och går åt var sitt håll, trots det möts vi ständigt. Slitet är vackert, allt går att återvinna.

Papas Bravas är en existentiell rebus. Papas Bravas ser ut och låter som ett vanligt rockband och kan ej förneka detta. Papas Bravas är kryptiska och introverta.

MyDebaser låter dig lyssna, gilla och dela musik på din mobil. Du som är artist kan enkelt via vår hemsida lägga upp din musik.


Och glöm inte att vi kör HALVA PRISET i baren FÖRSTA TIMMEN hela våren/sommaren, alla dagar.