x

Ljungarocken 2013 1-dags
Ljungaverk
D. 2013.16.08 Kl. 14:00

FESTIVALEN LJUNGAROCKEN ÅTERUPPSTÅR I SOMMAR
Efter succén sommaren 2011 så kan vi meddela att i sommar är det dags för Ljungarocken igen.
I år skalas festivalen upp, en dag läggs till och internationella bokningar som D-A-D och Marky Ramone´s Blitzkrieg är ett faktum. Festivalgeneralerna själva, Takida, ställer sig på scen inför hemmapubliken och även årets rockfenomen Stiftelsen. Tillsammans med Sator, Blowball, The Kristet Utseende och The Domestic Bumblebees kan vi garantera att Ljungarocken blir mellansveriges stora musikhändelse i sommar.

Ljungarocken arrangeras av Takida i samarbete med Live Nation. Festivalen hade premiär sommaren 2011 med stor framgång. Takida, Graveyard, Imperial State Electric och Dead By April spelade och biljetterna sålde slut. I år skalas festivalen upp, en dag läggs till och drömbokningen D-A-D är ett faktum.

Förvänta er en folkfest när Takida sätter upp sin egen festival. Här är bandets egna ord om Ljungarocken:
"För oss är detta sommarens höjdpunkt och vi ska se till att det blir det för många andra! Den första bokningen säger väl en hel del, D-A-D i Ljungaparken är så fantastiskt stort tycker vi och samtidigt vet vi att fler band är på gång, det här blir bra, riktigt jävla bra! Vi hoppas kunna se Ljungaverk och Ånge blomstra igen så som det gjorde för 2 år sedan och tillsammans kommer vi fixa det, vi är helt övertygade om det. Ett tips till dig som tvekade sist, stanna inte hemma i år utan besök den lilla stora festivalen mitt i Sverige och kom hem till oss du också!"

FREDAG 16 AUG
D-A-D
Stiftelsen
Sator
Blowball

Biljettinformation:
1-dagsbiljetterna kostar 395 kr plus serviceavgift och säljs via LiveNation.se, Ticnet 077-170 70 70 samt hos Ticnet-ombud.

Åldersgräns: 13 år

Arrangör: www.livenation.se