x

Children Of Bodom
Brewhouse
D. 2013.26.09 Kl. 20:00

Presenteras av Kulturbolaget

I sommar släpper Finlands death metal-hjältar sitt åttonde studioalbum. Deras finska ursinne har tagit Children of Bodom till ett av världens mest erkända inom genren.

Med skivan “Something Wild” från 1997 har Children of Bodom gått från att vara “det där bandet från Finland” till ett välkänt namn på den internationella scenen med sin melodiska death metal. I hemlandet har de länge varit kungligheter och samtliga av deras sju album har mottagit en finsk guldskiva.

Deras sjätte platta ”Blooddrunk” placerades sig mot alla odds som nummer 22 på den amerikanska försäljningslistan, när den trängde sig förbi diverse RnB- och country-artister. Ett tydligt bevis på Children of Bodoms internationella status. De medverkade också på Giantour i USA tillsammans med bland annat Megadeth och In Flames. I Europa har de bland annat turnerat med Slipknot och Machine Head.

I juni kommer det efterlängtade åttonde albumet som fått namnet "Halo of Blood". Förväntningarna är höga och det ska bli en ynnest att bland annat få ta del av det nya materialet på nära håll i september månads lönetider.

Åldersgräns: 13 år

Biljettförsäljningen via internet slutar kl 17:00 på evenemangsdagen.
Biljetter säljs på plats från kl 19:00 såvida evenemanget inte är utsålt, detta framgår på www.kulturbolaget.se