x

Sadie & the Hotheads
Nefertiti
D. 2013.08.09 Kl. 19:00

KB West presenterar:
Sadie & The Hotheads
Nefertiti - Göteborg
Söndag 8 september 2013 kl 19.00
På scen c:a 21.00
Ålder 18 år

Sadie and the Hotheads till Sverige

I höst bjuder Sadie and the Hotheads – frontade av stjärnan Elizabeth McGovern från succéserien Downton Abbey – Sverige på delikat countryinfluerad pop. Den 6 september spelar bandet på Nalen i Stockholm, den 7 september besöks Victoriateatern i Malmö och den 8 september gästas Nefertiti i Göteborg. Biljetterna släpps till försäljning den 11 april.

Elizabeth McGovern har för sina magnifika skådespelarinsatser nominerats till utmärkelser som Oscar, Emmy och Golden Globe. Hon har bland annat medverkat i Milos Formans Ragtime, men det kanske är för sin roll som Cora Crawley i den omåttligt populära serien Downton Abbey hon gjort sig känd för en bredare publik.

Men Elizabeth McGoverns talang sträcker sig inte bara till skådespeleri, hon är även en fantastiskt duktig musiker. Med sitt band Sadie and the Hotheads bjuder hon på unik folk- och countryinspirerad popmusik. Efter en kritikerrosad debut släppte bandet i vintras sitt andra album, ”How not to lose things”, där Elizabeth McGoverns fängslande röst tar lyssnaren till ett vackert och förföriskt landskap.

På scen karaktäriseras Sadie and the Hotheads framträdanden av intimitet och glädje. Se därför fram emot tre kvällar av värme och humor när septembermörkret börjar falla på!

kulturbolaget.se

www.nefertiti.se

www.pusterviksbiljetter.com
Pusterviks Biljetter Facebook