x

Gyllene Tider
Ullevi
D. 2013.12.07 Kl. 19:30

Slottsskogsvallen i Göteborg räckte inte till den här gången heller. Därför kommer Gyllene Tider än en gång att gå ut på Ullevis scen och skapa svensk musikhistoria den 12 juli 2013.
Det officiella biljettsläppet till Ullevi är den 23 april klockan 9.00. Den som har ståplatsbiljett till Slottsskogsvallen och fortfarande vill stå behöver inte göra något - ståplatsbiljett till Slottsskogsvallen gäller som entré till planen för konserten på Ullevi.

Redan köpta barnbiljetter kan dock inte bytas till sittplats. Dessa gäller endast för planentré. OBS! Barnvagnar tillåts inte in på området!

Åldersgräns 13 år på läktaren!

Det går att byta biljett efter det officiella biljettsläppet, så länge det fortfarande finns sittplatsbiljetter kvar till försäljning.

Årets säkraste prognos är här:
Det blir Gyllene Tider i sommar!
”Dags att tänka på refrängen” – Gyllene Tider sommar 2013
Inget ont om vågskvalp och fiskmåsar, men ljudet av sommaren 2013 kan komma att handla mer om en överstyrd Farfisaorgel och 20 poplåtar som du trodde att du hade glömt texterna på.

Sveriges största och samtidigt mest sällsynta popband Gyllene Tider har än en gång vilat sig i form och är åter redo att förgylla den svenska sommaren med nya studioalbumet ”Dags att tänka på refrängen”, nya samlingsplattan ”Soldans på din grammofon” och stor turné.

Årets upplaga ”Dags att tänka på refrängen” når 18 städer under juli och augusti. Turnén inleds på Marknadsplatsen i Halmstad den 5 juli och avslutas på Sundbyholms Slott i Eskilstuna den 10 augusti. Gyllene Tider kommer att bli det första bandet som spelar på Tele2 Arena i Stockholm – den 27 juli blir det premiärkonsert på nya Stockholms-arenan!

Per Gessle, Mats Persson, Anders Herrlin, Göran Fritzon och Micke Syd Andersson dammar av gitarrer, Farfisaorgel och trummor. Det har blivit dags att tänka på refrängen. Igen.

Information gällande volymrestriktioner för barn under 13 år:
Det kommer att finnas ett speciellt område för barn under 13 år där ljudnivån inte överskrider 97dBA. Utanför det avsedda området kan ljudnivån nå upp till 100dBA, vilket Socialstyrelsen anser vara skadligt för barn under 13 år. Eftersom vi måste följa Socialstyrelsens regler utan att sätta en åldersgräns på konserten får alla sällskap med barn under 13 år särskilt avsedda områden för att inte riskera sin hörsel, enligt Socialstyrelsens rekommendationer.
Ovan gäller på samtliga Gyllene Tider konserter 2013 förutom Sundsvall/Norrporten Fest där det är särskilda regler.
Förband: Linnea Henriksson

Maxantal: 10 biljetter/person
Start ca kl 19.30
Insläpp ca kl 17.30

Rullstolsplats bokas via telefon 031-811020

Mat och dryck
Det är inte tillåtet att ta med sig mat och dryck in på arenan.

Stolar tillåts ej!
Det kommer inte att vara möjligt att ta med sig egna stolar in på arenan.

Barnvagnar tillåts ej!
Det kommer inte att vara möjligt att ta med sig barnvagnar in på arenan.

Ej tillåtet att campa utanför Ullevi inför konserten
Däremot är det tillåtet att bilda kö (ej campa) från och med fredag 12 juli kl 07.00.

Paraplyinfo:
Paraplyer eller sittpallar får ej medföras innanför arenans område. Arrangör eller arena ansvarar inte för paraplyer/sittpallar som är lämnade utanför entrén och de sparas ej efter konsertdagen.

Arrangör: www.livenation.se