x

Pasion De Buena Vista
Lisebergshallen
D. 2013.08.12 Kl. 18:00

Pasion de Buena Vista
Söndagen den 8 december kl 18.00
Biljettpris: 490 kr inkl serviceavgift
Längd: 2 x 60 minuter + paus
Bokning av rullstolsplats och grupp över 15 bokas via Lisebergs Nöjesbokning 031-400 100.
Åldersgräns: Nej

Presenteras av Julius Production AB


"Pasión de Buena Vista" är ett med Kuba!


Med heta rytmer, melodier och danser som går direkt till hjärtat kommer artisterna att tända gnistan hos publiken för den kubanska lustan för livet.


"Alla drömde om Kuba" skrev den berömda diktaren och författaren Miguel Barnet för över 20 år sedan och Kuba har fortfarande kvar sin magiska dragningskraft och fångar alla besökare med sina heta salsarytmer, vita stränder, sockerrör, rom och tobaksfält.


"Pasión de Buena Vista" tar dig med på en resa till pärlan i Stora Antillerna och dess befolkning, som är hjärtat och fascinationen på Kuba. Med en unik blandning av melankoli, glädje, musik och dans möts både stora och små problem med optimism och rättvisa, oavsett om det gäller en skolpojke, tobaksodlare, morförälder eller författare.


Producenten till "Pasión de Buena Vista", Uwe Dannbacher, mötte sin kubanska fru Yasira Plazenzia-Rodrigues under en inspelning av Wim Wender´s film "Sons of Buena Vista". Arbetsrelationen utvecklade sig till kärleksrelation och de har nu varit gifta i tre år och har en tvåårig dotter tillsammans.


Flertalet resor till fruns födelseland, Kuba, gav Uwe en djup insikt om det kubanska livet och tände en låga av passion som inte ville ge vika. I två år reste han från Pinar del Rio i öster till Baracoa i väster för att hitta de mest autentiska, lovande och bästa musikerna och dansarna i landet. Storheter i musikindustrin, som Maida Castaneda och Antonio Castro, blev omgående värvade i projektet.


Koreografen och dansaren Fransisco Blanco Prada lovar: "Den här showen kommer att ta Er till nya dimensioner av sång och dans. "Pasión de Buena Vista" är ren kubansk eld!"
Kom och dela "Pasión de Buena Vista" med oss och låt dig bli smittad av passionen vi kallar Kuba!