x

Macklemore & Ryan Lewis Flyttat Till Ericsson Globe
Annexet
D. 2013.04.10 Kl. 20:00


OBS! Att konserten är flyttad till Ericsson Globe

Köpta biljetter till Annexet (ståplats) gäller förstås fortfarande och vill man byta till sittplats ska man göra det innan 29/8.
För att göra det krävs att man antingen skickar sina fysiska biljetter (uthämtade hos Ticnetombud eller Ticketfast) till Stockholm Globe Arenas, Box 10005, 121 27 Stockholm för att sedan från den 2/9 hämta ut på Skyview Servicecenter på Globentorget 2.

Alternativt besöker man Skyview Servicecenter och gör bytet direkt på plats fr.o.m 16/8 fram till 29/8.

Kulturbolaget och Bad Taste Events presenterar

Macklemore & Ryan Lewis

Sen Macklemore & Ryan Lewis släppte sitt debutalbum The Heist i höstas har framgångarna avlöst varandra. Duon har stått för ett av de största genombrotten på år och dagar.

De gick in som tvåa på Billboardlistan med albumet. Singeln Thrift Shop har legat etta på i princip varje lista världen över och har nu sålt fem gånger platina bara i USA. De har uppträtt på allt från Saturday Night Live till Letterman till Ellen och sålt ut spelställen var de än åkt. Nya singeln Can’t Hold Us förutspås bli minst lika stor som Thrift Shop och de är utan tvekan det senaste musikårets största framgångssaga.

Det är med stor glädje vi kan välkomna dem tillbaka till Sverige för en spelning på Annexet i Stockholm den 4 oktober.

Förband är Chance The Rapper.

Åldersgräns 13 år - oavsett om målsman är med eller ej, med anledning av svenska myndigheters krav om begränsning av höga ljudnivåer för unga.

Endast direktbetalning.

Du som valt leveranssätt TicketFast, glöm inte att skriva ut dina biljetter!

Paraplyer får ej medföras innanför arenans område. Arrangör eller arena ansvarar inte för paraplyer som är lämnade utanför entrén och de sparas ej efter konsertdagen.