x

Marie Lalá + Bernard Et Bianca | Dubbel Släppfest
Debaser Slussen
D. 2013.14.05 Kl. 19:00

Tisdagen den 14 maj bjuder vi in till dubbel släppfest på Debaser Slussen i Stockholm. Göteborgskvintetten BERNARD ET BIANCA inleder kvällen, med kärlek presenterar de sitt debutalbum »White Mountain Lies« och MARIE LALÁ spelar vid detta speciella tillfälle sitt debutalbum »Surrender My Soul« från början tillsammans med 12 musiker.

Dubbelt så mycket musik, dubbelt så mycket kärlek. Med er hjälp förväntar vi oss en storslagen kväll fylld av lekfull dans och dansande lek!

MARIE LALÀ KL 21.30
"Som jag längtat! Äntligen är kvällen här, den jag jobbat mot i över ett år. Efter åtta månader i studion och fem månaders förberedelser är det dags att fira släppet av mitt debutalbum »Surrender My Soul« som är precis vad det heter. Min själ och mitt hjärta, totalt vidöppet och exponerat. Låt mig dela det med dig! Albumet släpps officiellt dagen efter, men självklart kommer det finnas till försäljning under kvällen."

I bandet denna kväll ser ni:
Otto Niklasson Elmerås – Gitarr
Daniel Aldenmark – Bas
Staffan Philip Ålander – Trummor
Olle Hedström – Trumpet
Oskar Forsberg – Saxofon
Henrik Gellin – Keyboard
Henric Karlsson – Percussion
Christoffer Alehed – Trombon
Abel Haile – Saxofon
Aleksander Sätterström - Fiol
Fler tillkommer..

BERNARD ET BIANCA KL 20.30
Den 10 april släpps debutalbumet »White Mountain Lies« ut på världsmarknaden. »White Mountain Lies« är en explosiv skiva om livets alla skiftningar. Om inre och yttre revolutioner. Om längtan, svett och hjärtesorg. Det är sånger sprungna ur folkmusik och pop, djupt influerade av rock och blues. Med familjär värme, yviga stråkar och en ohämmad förkärlek till stämsång vill vi dela denna fantastiska kväll med er alla!

Martin Rörberg – Sång, gitarr
Tone Persdotter – Fiol, orgel, kör
Matilda Olsson – Cello
Simon Larsson – Bas, kör
Michael Christensen – Trummor