x

Elvis-show "The King and i" Med Garry Lee Taylor
Folkan, Borås
D. 2013.19.09 Kl. 19:00

ELVIS SHOW "The King and I" med Garry Lee Taylor.

Garry Lee Taylor har uppträtt inför miljontals människor över hela världen - från Nashville och Memphis i USA, till England, Luxemburg och Holland för att nämna några länder. Hans Elvisshower är unika och Garry är inkluderad i såväl "Next generation of Kings" som " All the Kings Men" av Joseph Clough (USA) vilket listar de absolut topprankade ETA:s (Elvis Tribute Artists) över hela världen!

Garry Lee Taylor är ett fulladdat energiknippe på scenen och "The King and I" är en synnerligen fartfylld och underhållande show där denne charmigeoch alltid lika oförutsägbare scenkonstnär, förutom en strålande kavalkad med Elvis underbara musik, även bjuder på en uppfriskande blandning av värme, humor, galna upptåg och minst sagt fantasifulla "magiska trick". Givetvis mixat med ständiga smågnabbet med den trogne vapendragaren och gitarristen "Stoneface", som man förväntar sig av en Gary Lee Taylor Show!

Garry Lee Taylor serverar en show som inte liknar någon annan Elvisshow ni sett! Allt kan hända och de enskilda showerna blir ofta unika då Garry älskar att överraska sin publik och därför sällan håller sig till manus.

2011 års show "That´s the way it was" blev en fullkomöig dundersuccé. Kväll efter kväll drog den fulla hus och innehar nu rekordet som den Elvisshow som gått under längst tid i Sverige. Och nu kommer alltså den prisbelönte Elvishyllaren med sin nya show "The King and I". En show där låtarna är hämtade från Elvis hela karriär, men framförs med et sound och arrangemang som var typiskt för Elvis under 70-talet.

Showen har allt, musik, komedi, magi, en verklig höjdare!

För mer info om Garry Lee Taylor, gå in på http://garryleetaylor.com

Ev. överbliva biljetter säljs vid entrén på försäljningsdagen från kl. 18.30.

Längd: 80 minuter exkl. paus
Paus: 20 minuter
Fika kommer att finnas till försäljning i pausen.

Ev. rullstolsplats bokas på Borås Turistbyrå, 033-35 70 90.
1 st ledsagare medföljer gratis till personer i behov av assistent.