x

Strömstedt & Freud - Du Borde Gå Och Prata Med Nån!
Kalmarsalen
D. 2013.22.11 Kl. 19:30

Niklas Strömstedt - patient och Per Naroskin - terapeut gör en fantastisk nyskapande "feelgood" show som växlar mellan vansinnigt allvar och brutal humor.
Niklas poplåtar är ryggraden i showen, regi Sissela Kyle. Under våren har denna föreställning spelats och hyllats över hela landet över hela landet och i höst fortsätter turnén där man besöker nya och gamla spelplatser.

Niklas Strömstedt och Per Naroskin har skapat en föreställning där poptönten och den tondöve terapeuten brottas med sig själva och varandra för att förstå lite mer av livet.
Det handlar om kärlekens förhoppningar och besvikelser, om att få ihop sin längtan efter både närhet och frihet och om lindansen det innebär att anpassa sig till andra människor utan att tappa bort sig själv. Det handlar om relationen till sina egna barn och gamla föräldrar. Och lite om döden förstås…

Alla har en längtan efter att förändras och samtidigt en rädsla att verkligen också göra det. Men om längtan övervinner rädslan, kan mycket hända. Och det är inte heller så säkert att det bara är patienten som förändras i processen. Publikens favoritlåtar kanske också får en helt ny innebörd efter detta.

Mer info och material
stromstedtochfreud.se

PRESSRÖSTER
”FYNDIGT OCH FIFFIGT PÅ SOFFAN”
Uppsala Nya tidning 4

”JAG HAR ALDRIG SETT NÅT LIKNANDE”
Gefle Dagblad 4

”POPTÖNT I KUL TERAPISHOW”
Aftonbladet 4

Längd ca 2.05 utan paus