x

Uno Svenningsson Och Norrbottens Kammarorkester
Borggården
D. 2013.16.06 Kl. 16:00

UNO SVENNINGSSON MÖTER NORRBOTTENS KAMMARORKESTER
På denna konsert flyttar Norrbottens Kammarorkester under ledning av Anders Berglund ut ur konsertsalarna och möter Uno Svenningsson och dig ute i det gröna. Unos fantastiska röst och låtar i Anders Berglunds musikaliska arrangemang kommer garanterat att ge dig både sommarkänsla och ståpäls.

Uno Svenningsson – En enastående artist som både som soloartist och med gruppen Fredag har skapat en solid plattform som en av Sveriges absolut bästa sångare och låtskrivare. Klassiker som ”Under ytan”, ”I en annan del av världen” och ”Vågorna” bär alla hans signatur. Här möter han och hans band Norrbottens Kammarorkester utomhus på stämningsfulla Borggården i en cross-over konsert man sent ska glömma. Anders Berglund, dirigent, pianist, arrangör av högsta klass är känd för hela svenska folket från TV- och radiouppdrag vid bl a melodifestivaler, galakonserter och Så ska det låta. Detta är bäddat för succé!

Förband: John Henry
Föreställningens längd ca 1 timme och 45 minuter
Det finns möjlighet att köpa mat och dryck på Restaurang Furuborg i anslutning till konserten. Av säkerhetsskäl är det inte tillåtet att ta med egen stol till konserten, däremot går det bra att ta med sig en filt. Ett antal stolar finns på området, delvis reserverade för äldre och rörelsehindrade.