x

Volbeat - Outlaw Gentlemen & Shady Ladies Live 2013
Tele2 Arena
D. 2013.26.11 Kl. 19:30

VOLBEAT - Outlaw Gentlemen & Shady Ladies Live 2013

Support är Teenage Bottlerock och main support är Iced Earth.

Danska Volbeat har på kort tid växt till att bli ett av världens mest eftertraktade hårdrocksband. De headlinar så gott som alla festivaler de spelar på, ligger etta på topplistor i Kanada, Tyskland, Danmark och Norge med senaste albumet ”Outlaw Gentlemen & Shady Ladies” och har över en miljon följare på Faceboook.

Det sensationella hårdrocksbandet, som blandar in tidlös rockabilly i sitt sound headlinade i somras succé-festivalen Bråvalla i Norrköping och Aftonbladet beskrev det som “tajt, tyngre & säkrare”. Under hösten är de ute på en stor USA- och Europaturné och i november stannar de till i Sverige för två spelningar. Som förband har de det legendariska amerikanska heavy metal-bandet Iced Earth som spelat i nästan 30 år och släppt elva skivor, varav den senaste “Live In Ancient Kourion” (2013).

I hemlandet Danmark har det regnat priser över Volbeat sedan 2004 och det dröjde inte länge innan de uppmärksammades och slog igenom internationellt. Idag räknas Volbeat som ett av världens största hårdrocksband med 750 000 sålda exemplar av förra skivan ”Beyond Hell/Above Heaven” (2010), över en miljon(!) följare på Facebook och ständigt utsålda arenaspelningar.

Åldersgräns 13 år - oavsett om målsman är med eller ej, med anledning av svenska myndigheters krav om begränsning av höga ljudnivåer för unga.

Endast direktbetalning.

Du som valt leveranssätt TicketFast, glöm inte att skriva ut dina biljetter!

Paraplyer får ej medföras innanför arenans område. Arrangör eller arena ansvarar inte för paraplyer som är lämnade utanför entrén och de sparas ej efter konsertdagen.