x

Volbeat Outlaw Gentlemen & Shady Ladies Live 2013
Scandinavium
D. 2013.25.11 Kl. 19:30

VOLBEAT - Outlaw Gentlemen & Shady Ladies Live 2013

Main Support: Iced Earth
Support: Teenage Bottlerocket

Danska Volbeat har på kort tid växt till att bli ett av världens mest eftertraktade hårdrocksband. De headlinar så gott som alla festivaler de spelar på, ligger etta på topplistor i Kanada, Tyskland, Danmark och Norge med senaste albumet ”Outlaw Gentlemen & Shady Ladies” och har över en miljon följare på Faceboook.

Det sensationella hårdrocksbandet, som blandar in tidlös rockabilly i sitt sound headlinade i somras succé-festivalen Bråvalla i Norrköping och Aftonbladet beskrev det som “tajt, tyngre & säkrare”. Under hösten är de ute på en stor USA- och Europaturné och i november stannar de till i Sverige för två spelningar. Som förband har de det legendariska amerikanska heavy metal-bandet Iced Earth som spelat i nästan 30 år och släppt elva skivor, varav den senaste “Live In Ancient Kourion” (2013).

I hemlandet Danmark har det regnat priser över Volbeat sedan 2004 och det dröjde inte länge innan de uppmärksammades och slog igenom internationellt. Idag räknas Volbeat som ett av världens största hårdrocksband med 750 000 sålda exemplar av förra skivan ”Beyond Hell/Above Heaven” (2010), över en miljon(!) följare på Facebook och ständigt utsålda arenaspelningar.

Biljetter
Biljetter släpps fredagen den 3 maj och säljs via blixten.se och ticnet.se, 077-170 70 70.

Rullstolsplatser bokas via Got Event Biljett på telefon 031-811020.
Endast Direktbetalning på ticnet.se