x

Night Beds
PUSTERVIK
D. 2013.15.11 Kl. 22:00

Instant & Woody West presenterar:
Night Beds (US) + Mire Kay
Pustervik - Stora Klubben
Fredag 15 november 2013 kl 22.00
Ålder 18 år

Winston Yellens Night Beds har med sitt fantastiska debutalbum Country Sleep visat att han har rösten, låtarna och gåvan att nå in i både själ och hjärta. Han växte upp i Colorado Springs, men bor numera i Nashville dit han från början flyttade för att studera.

2006 bildade han Night Beds och släppte sina tre första EP-skivor mellan 2008 och 2011. Debutalbumet Country Sleep gick först ut till familj och vänner, sedan skickades en kopia vidare till Dead Ocean som gav ut singeln Even If You Tried inför släppet av debutalbumet.

Country Sleep inleds med enbart en röst, ett 71 sekunder långt spår med en ljuv och följdsam ton som genast sätter skivans ömma anslag. Den vackra singer/songwriter-popen är som balsam för trötta själar och ger oss en chans till andrum.

Den 21 april ställde sig Night Beds på Kägelbanans scen i Stockholm för en ömsint och atmosfärisk söndagsspelning. En perfekt avrundning på veckan och en välbehövlig energipåfyllning inför kommande vardagar. Som tur är behöver vi inte vänta länge på ett återbesök. I höst ger sig Night Beds ut på en europaturné, varav två välkomna stopp blir i ett novemberkallt Sverige.

Woody West Facebook

www.pustervik.nu

www.pusterviksbiljetter.com
Pusterviks Biljetter Facebook