x

Kite + Andreas Tilliander (Dj-set) + Music Box + Nadine Byrne + Josef Hermansson
Debaser Medis
D. 2013.31.05 Kl. 19:00

Årets Dans Dakar går av stapeln den 1 juni med artister som The Prodigy, Justice och Röyksopp och dagen innan presenterar Debaser i samarbete med Dans Dakar en storslagen förfest på Debaser Medis med Kite, Andreas Tilliander (dj-set) och Music Box!

KITE
Hyllade electropopduon Kite är tillbaka med nya EP:n "V" efter nästan två års väntan. Nicklas Stenemo och Christian Berg arbetade på EP:n i nästan ett och ett halvt år i sin studio i Tranås innan de mixade låtarna tillsammans med Hans Olsson Brookes. "V" släpps den 8 maj och några veckor senare står de på Debaser Medis scen med sitt bästa material hittills.
Foto: Jenny Farida Thåström

ANDREAS TILLIANDER (dj-set)
Hässleholmsproducenten Andreas Tilliander debuterade för över tio år sedan och har blivit en av Sveriges mest hyllade producenter och dj:s. Han har dessutom hunnit spela med Johan T. Karlssons projekt Familjen. På senaste tiden har han jobbat under aliaset TM404 som han släppte en debutskiva med tidigare i år.

MUSIC BOX
Calle Olsson (Bear Quartet, Paper) och Christian Gabel (bob hund, 1900) har startat Music Box som en klubb där gränsen mellan DJ-set och konsert suddas ut. Tillsammans med vanligt skivspelande så har dom dessutom tagit med sig trummaskiner och gamla syntar och varvar inspelad musik med levande musik.

NADINE BYRNE
Till baren har vi bjudit in Nadine Byrne, konstnär och musiker i band som Ectoplasm Girls och Magic State. Snart aktuelll med LP i eget namn. Det kommer bli mörkt, syntigt och mycket eko i baren denna afton. Räkna med dans.

JOSEF HERMANSSON
Från hyllade och albumaktuella Navet kommer Josef Hermansson och avslutar kvällen på stora golvet. Josef driver även klubben Where were you last night? hos oss på Debaser och kör närmast 6 juni med Frida Sundemo och For BDK på Debaser Slussen.

Denna kväll har vi även ett RESTAURANGERBJUDANDE från köket. En chili-, veg-, lax- eller lammburgare tillsammans med en öl för 199 SEK.

BOKA BORD HÄR: