x

Anton Kristiansson
Debaser Slussen
D. 2013.15.06 Kl. 13:00

Anton Kristiansson är tillbaka. Som ensam rappare på popettiketten Luxury har han skapat en unik hybrid av indiepop och rap. Han blev hyllad av Strage, Lokko, PSL såväl som Ametist och MBMA. Men allt det där vet ni ju redan. Nya låten "Leka leva" är hans sjätte singel på P3-rotation och följer upp förra "Din alltid alltid" som även var top 3 mest spelade på Sveriges studentradiostationer tre veckor i rad.

Albumet "Fred på jorden" släpps den 17e april och gästas av Timbuktu, Maja Milner (Makthaverskan/Iberia), Per Hagman och Xenia Kriisin. Soundet är starkt präglat av att han har spelat in med fullt band och rappen är tightare än någonsin.

Det är en skiva om en generation som tappat tron på hållbar utveckling och går på rave istället. En skiva om att förlora något, hitta något och att känna sig fri att göra precis vad man vill.

I vår åker Anton ut på turné med nya bandet.

”Han är bra. Den är bra”
Henrik Berggren (Broder Daniel) om Lilla London som samplar I´ll Be Gone

Under kvällen spelar Allting på sina fetaste skivor. Allting på =
"SNURRAR PLATTOR. DRICKER BÄRS. SKAKAR RUMPA."

På UTESERVERINGEN ... Nanna och Hannah spelar soul och disco med rulla höfterna känsla natten lång. Alltså, afrikanska-, arabiska- och latinorytmer ba hänger med northensoul. Det blir stämningsfullt.