x
Soundgarden

Soundgarden
Hovet
D. 2013.06.09 Kl. 19:30

I november förra året släppte de det kritikerrosade albumet King Animal, bandets första studioalbum på 15 år. Nu kan vi meddela att det legendariska rockbandet Soundgarden kommer till Sverige för en konsert på Hovet i Stockholm fredagen den 6 september.

Som en av hörnstenarna i den legendariska alternativa rockscenen i Seattle under 90-talet, släppte Soundgarden i november förra året sitt sjätte studioalbum 'King Animal" och mottog strålande kritik. Mojo kallade det ‘a mighty result’, Kerrang! benämnde det som ‘a masterful return’ och Metalhammer kallade det ‘a rousing return to form’.

Förra sommaren återvände de till Europas scener med bl.a. två fantastiska konserter på Download Festival och Hard Rock Calling i England - dessa gav oss verkligen en bra försmak på det som komma skall i september.

De har sålt över 21 miljoner album, fått två Grammy-utmärkelser och var med och skapade grungen. De har onekligen lämnat ett bestående intryck i populärkulturen och nu är de här med sin första samling nya låtar sedan 90-talet. Deras septemberturné är ett av de mest efterlängtade konserthändelserna i år. Detta blir början på ett otroligt spännande och nytt kapitel för bandet och deras fans.

Förband är Graveyard.

Åldersgräns 13 år - oavsett om målsman är med eller ej, med anledning av svenska myndigheters krav om begränsning av höga ljudnivåer för unga.

Endast direktbetalning.

Du som valt leveranssätt TicketFast, glöm inte att skriva ut dina biljetter!

Paraplyer får ej medföras innanför arenans område. Arrangör eller arena ansvarar inte för paraplyer som är lämnade utanför entrén och de sparas ej efter konsertdagen.