x

For Bdk + Frida Sundemo
Debaser Slussen
D. 2013.06.06 Kl. 13:00

Klubben ’Where Were You Last Night?’ (WWYLN?) är efter ett visst uppehåll äntligen tillbaka på Debaser. Som vanligt bjuds det på den bästa musiken från DJ-båset med allt du kan tänka dig som ryms inom popmusikens vida spektra. Kvällen till ära får vi finbesök av stockholmsbaserade drugbeatduon For BDK och electropoppiga Frida Sundemo från Göteborg. DJ-båset gästas denna kväll av Disa Sofia Sjöstrand som bland annat driver klubben "Je T'aime" på Debaser. Fri entré hela kvällen!

FOR BDK
For BDK är det senaste tillskottet i Stockholms musikliv. För några veckor sedan gjorde dom en bejublad spelning på Debaser Medis där dom öppnade för Is Tropical. Duon bildades förra året efter att medlemmarna Marcus Borrman och Adele Kosman träffats på en dålig klubb med ännu sämre musik. Själva beskriver de sin musik som ”drugbeat” medan andra har kallat det för elektronisk pop. Tidigare i år släppte de sin hyllade debutsingel "New Ways of Digging Deeper" tillsammans med b-sidan "Pale Skin".

FRIDA SUNDEMO
Frida Sundemo har ett sätt som gör att man gärna vill kalla henne superstjärna redan efter första lyssningen. Hon har redan hyllats av den engelska tidningen The Guardian som trillat av stolen inför hennes unika skandinaviska sound. Hennes elektro-pop har också öppnat upp dörrarna till de stora kommersiella radiostationerna. Lyssna in er på hennes EP ”Indigo” och ni kommer förstå att detta gör sig bra i vilken bilradio som helst.

WHERE WERE YOU LAST NIGHT?
WWYLN? är ingen sån där krystat nischad klubb, utan tanken är att det ska vara en superklubb med galna genreöverskridningar och där det finns nått för alla. Musiken du älskar, musiken du glömt och musiken du hatar att du älskar i en blandning du inte hört förut! Hjärnan och hjärtat bakom klubben är Josef Hermansson, som förutom att arrangera klubbar och spela skivor även är medlem i poptrion NAVET.

DJ's på uteserveringen är Joakim Kinberg och Viktor Lundberg som bjuder på hip-hop och dansanta toner.