x

Ryan Leslie
PUSTERVIK
D. 2013.24.09 Kl. 19:00

KB West presenterar:
Ryan Leslie
Pustervik - Stora Klubben
Tisdag 24 september 2013 kl 19.00
På scen c:a 20.00
Ålder 18 år

R’n’b-stjärnan Ryan Leslie till Sverige

Han har kallats världens mest begåvade r’n’b-artist. I höst kommer den multiinstrumentalisten Ryan Leslie till Sverige. Den 24 september uppträder han på Pustervik i Göteborg, den 26 september på Nalen i Stockholm och slutligen på KB i Malmö den 27 september. Biljetterna är släppta till försäljning i detta nu.

Den amerikanske sångaren, producenten, multiinstrumentalisten och låtskrivaren Ryan Leslie är en man som lyckas med det mesta han tar sig för. Som låtskrivare och producent har han rönt stora framgångar i samarbeten med superstjärnor som Beyoncé, Diddy, Snoop Dogg och Britney Spears. Han låg dessutom bakom Cassies megahit Me & U som hamnade på en tredjeplats på Billboard Hot 100.

Ryan Leslie agerar dock inte bara producent- och låtskrivargeni åt andra. Har han hunnit med att släppa tre fullängdsalbum i eget namn och den fjärde skivan, Black Mozart, planeras att nå fansen under 2013. Med sitt eleganta, melodiska och funkiga sound har han fått dansgolven att vibrera och nominerats till såväl Grammy Awards som Soul Train Awards. Inga ursäkter eller bortförklaringar. Man bör inte missa när en av r’n’b-världens mest begåvade och intressanta artister besöker Sverige i höst!

ryanleslie.com

www.kulturbolaget.se

www.pustervik.nu

www.pusterviksbiljetter.com
Pusterviks Biljetter Facebook