x

Meet Me on the Dancefloor - Bam Spacey
Debaser Malmö
D. 2013.30.08 Kl. 17:00

Meet Me On The Dancefloor är nu tillbaka med festen som överträffar alla fester, en Grande Finale där kärleken till POP i alla dess former står i fokus. Till vår stora lycka kommer Bam Spacey och förgyller vår klubb extraordinaire. Före och efter spelningen kommer Satans Barn att härja och härska över dansgolvet. Utomhus är det våra resident dj's Idha Holmlund och Kim Jong-untz som röjer och regerar.

Live:
Bam Spacey
(https://www.facebook.com/bamspacey, https://soundcloud.com/bam-spacey)

Dj's:
Satans Barn
Satans Barn återvänder till sina domäner på dansgolvet och härskar över musiken på ett sätt som bara djävulens avkomma kan. Med en blandning swing, pop, disco och jazziga elektroniska toner bjuder de upp till dans tills golvet glöder.

På uteserveringen:
Idha Holmlund (Monarki, http://monarkista.se/)
Kim Jong-untz (https://www.facebook.com/meetmeonthedancefloor.mmotd)

Väl mött mit tanz, tanz, tanz!
/Meet Me On The Dancefloor-crew

BAM SPACEY
Efter uppbrottet med sina tidigare band, började Magnus Johansson skapa musik som Bam Spacey under 2007. Som ett sätt att få utveckla sin kärlek till elektronisk musik, lade Johansson sina tidigare projekt i indieband på hyllan, för att på egen hand producera musik i sin sovrumsstudio i Malmö.
Bam Spacey är ett sätt för Johansson att utforska och lägga fokus på många typer av elektronisk musik, som microhouse, ambient dub och minimal techno. Ändå är Johansson en producent som ständigt letar nya ljudbilder. Under sin tid som artist på Ceremony, och under skapandet av de låtar som 2012 skulle bli hans debut, Land EP:n, har hans alster ofta förvandlats och genomgått flera olika former.
Vad som bröt igenom var elektroniska produktioner drivna av Johanssons sång och texter. Matchade med en vision av en framtidsstad, belägrad av neon, där de stora företagens namn dominerar skylinen och skymmer solen, kanske bäst exemplifierade i Philip K. Dicks verk, skapar Bam Spacey sina ljudbilder - ljudbilder fokuserade på optimism, rörelse och färger.
Bam Spacey har precis släppt EP:n "River" och en längre EP kommer senare i år.

Bam Spacey spelar 23.30