x

Jesus Chrüsler Supercar - Releasefest!
Debaser Slussen
D. 2013.29.05 Kl. 19:00

JESUS CHRÜSLER SUPERCAR släpper sitt debutalbum "Among The Ruins And Desolate Lands" den 31 maj vilket firas med releasefest den 29 maj på Slussen!

Sverige är och förblir en förbannat bra grogrund för briljant Rock 'n' Roll och de tre killarna från JESUS CHRÜSLER SUPERCAR är inget undantag. Trion, som bildades 2011, släpper nu debuten. "Among The Ruins And Desolate Lands" har producerats i legendariska Sunlight Studio med ingen mindre än Tomas Skogsberg bakom spakarna som tidigare jobbat med band som Entombed, The Hellacopters och Backyard Babies.


Hong Faux
Trots att det bara gått ett halvår sedan debutalbumet "The Crown That Wears the Head" släpptes har Hong Faux hunnit avverka två längre turnéer ute i Europa med stop på bla den Tyska, tv-sända, klassikern Rockpalast. Tunga rockmagasin som Metal Hammer, Rocks och SLAM har hyllat stockholmskvartettens blandning av tunga stonerriff, grungiga harmonier och arenarefränger. Här hemma delade Sweden Rock Magazine ut en 8a i betyg och kallade plattan "Härligt tung och brutalt sexig" I september är det dags för en ny lång europaturné men först blir det ett stopp på Debaser.

BLOOD MORTIZED
Blood Mortized grundades av sångaren Mattias Parkkila och gitarristen Benny Moberg i Stockholm i slutet av 2007. Efter att ha signat en deal med Vrykoblast Productions, spelade bandet in sin självbetitlade debutplatta som släpptes loss på världen i april 2009. 2010 släppte de den kritikerrosade EPn "BESTIAL". Album nummer två "To A Black Heart" kom ut året efter och responsen var enorm. Just nu håller bandet på att jobba på sitt tredje album!

DJ under kvällen är Linda Black.