x
Volbeat

Volbeat
Forum Copenhagen
D. 2013.01.12 Kl. 19:00

Bemärk: När du klickar "Köp biljetter" kommer du till vår danska sida. Priset är i DANSKA kronor.

Volbeat


- Annonserar en extra koncert i Forum


Boxen i Herning : lördag 23.november - FÅ BILJETTER
Forum i Köpenhamn : söndag 24.november - UTSÅLT
Forum i Köpenhamn : söndag 1.december - EXTRA KONSERT


I november återvänder Danmarks största rockband till deras hemland, för att spela för att spela för deras danska fans. Intresset för de två konserterna var över alla förväntningar; Forum är utsåld, Boxen är nära på utsåld. Bandet är väldigt tacksamma för denna överväldigande intresse och har därför beslutat sig för att spela ytterligare en konsert i Forum. Extra konserten kommer att spelas den 1 december, så att den sista konserten för i år och på deras turné kommer spelas i Danmark.


Volbeat, har sedan de började i Köpenhamn i 2000 släppt 5 album och två live-album, samt blivit belönade med en rad av priser och utmärkelser, vilket har gett dem en stjärnstatus både hemma i Danmark och i utlandet. Blandningen av upprorisk metall, rockabilly, country, western och rock'n'roll i samspel med ett bensinslukande ljud, har fått enorm uppskatting från musikfans över hela världen, de kan också räkna ikoniska musiker som James Hetfield och Lars Ulrich från Metallica, Lemmy från Motörhead, King Diamond och Social Distortion till deras fanskara.


Volbeats ursprungliga trio består av Michael Poulsen (vokal/gitarr), Anders Kjølholm (bas) og Jon Larsen (trummer), men de har nyligen fått en ny medlem i tidigare Anthrax/The Damen Tings gitarristen Rob Caggiano, som har producerat albumet med bandets "fasta" sammarbetspartner Jacob Hansen.


På deras senaste skiva "Outlaw Gentlemen & Shady Ladies" har bandet samlat deras inspirationskällor och omformerat dem till något nytt och outforskat. Skivan gick direkt in som nr 9 på den officiella amerikanska albumhitlista samt som nr 1 i Kanada, Tyskland, Norge, Schweiz, Österike och självklart i Danmark