x

Ladyfest - Oh Bondage Up Yours!
Debaser Malmö
D. 2013.21.08 Kl. 17:00

Some people think little girls should be seen and not heard... men det gör förstås inte Ladyfest Malmö!

Så vi tar helt enkelt över Debaser för en kväll och kallar den OH BONDAGE UP YOURS!

Först ställer Lyckliga Idioter till med oväsen på uteserveringen och levererar attityd, uppkäftiga texter och ett sound som får dig att sakna sent sjuttiotal. Detta punkband med rötter i Helsingborg skriver som de själva säger om “allt vi bryr oss om och som gör oss förbannade. Fjortisar och rika idioter inkluderat”. ♥!

Solanas Cunts fortsätter på uteserveringen med bland annat den grymma låten Cock Rock: "Hey this is your call you the rockstar you're just a fraud/ You come by the thought of your macho sexist law/ Suck your own fucking dick/ And choke real quick!

Kolla in dem:
https://www.facebook.com/cosolanas
http://solanascunts.bandcamp.com/
http://www.myspace.com/solanascunts

Lite senare är det dags för fantastiska If They Ask Tell Them We’re Dead, indierock från Malmö när den är som bäst! ITATTWD har funnits sedan 2009 och debutalbumet “Rivulet Moan” släpptes i mars.

Mellan spelningarna är det DJ Pink Punk (Madeleine Frankki) som står för skivvändningarna med massor av riotgrrrls, punk & elektro i bagaget! På repertoaren står bland annat Bikini Kill, Huggy Bear, Lunachiks, Mo-dettes, Bush Tetras och Au Pairs!

Läs en intervju här:
http://www.realshoot.net/2013/07/dj-pink-punk.html#ixzz2ZfHdDBK6
eller twittra med henne på https://twitter.com/grillhuset

Vi är MAKALÖST PEPPADE på hela kvällen och OBS MER KAN TILLKOMMA! Håll utkik här, på facebookeventet och på vår hemsida för mer info.

Debaser har öppet mellan 17-03 och det är FRI ENTRÉ hela kvällen!

--- OH BONDAGE UP YOURS!!! ---

PS. Vår fantastiskt fina affisch är gjord av Astrid Linnéa Andersson.