x

When Friday Comes - Day Party | Dj: Bruce Leenus
Debaser Slussen
D. 2013.02.08 Kl. 15:00

Bruce Leenus har verkat som dj i Sthlm i över 20 år och är med och driver den nu tio-åriga klubben "Bring The Noise!" på Debaser Slussens somrar. Uppväxt med ena benet i bikerkultur, punk och metal och andra benet i hip-hop-kulturen presenterar Bruce Leenus en musikalisk bredd som få klarar av.

When Saturday Comes som inleds med raderna "Hear your mother on the telephone partying people happy people home" är inte bara en utmärkt liten popdänga från ett utav Nordirlands allra finaste Ulster-söner i The Undertones. Det är också namnet på vår lördagsklubb där vi bjuder in kända och okända DJs för att spela sina favoritskivor i solnedgången över Karl Johans Torg.

Under åren har många celebra gäster grävt djupt i sina skivbackar för att kunna förgylla kvällarna på Stockholms mest populära uteservering. Dessa kvällar har oftast inneburit att många DJs har lämnat torget som värsta rockstjärnor. Så håll utkik efter When Saturday Comes i våra kalendrar. Otippade kändisar kan dyka upp bakom skivspelarna. På fredagar kallar vi så klart klubben för When Friday Comes.