x

Beyond Pink + Ekot
Debaser Malmö
D. 2013.19.06 Kl. 17:00

Den Svenska Tystnaden, Badlands, Death & Vanilla, Captain Carpet & his Oriental Psychojugend, Technicolour Poets, Adam Evald, Long Long Showers, Thunderbyrds, Mire Kay, Stella Lugosi mfl. Under året som gått har vi fått besök av några av Malmös finaste band, artister och Dj:s. Vi kan lugnt konstatera att vi fortfarande bor i Sveriges bästa musikstad och har de bästa besökarna. Nu fyller vi ett år och vill så klart fira detta med er. Vi ställer till med redigt onsdagsstök på Debaser och får finbesök av Beyond Pink och Ekot. Under hela kvällen står The Good Morning Spider bakom skivspelarna och serverar låtar.

BEYOND PINK
Ja, det har sagts förr, men så är vi så sjukt glada att få Beyond Pink till Debaser. Vi kan inte begära mer för att fira in ett ettårsjubileum. Få andas så mycket Malmö för oss som Beyond Pink. I vintras drog detta eminenta band hem pris för bästa punkalbum på Manifestgalan, och rätteligen så, fullängdaren “Pride and Prejudice” är svinigt bra. Senaste decenniet så har de konstant utvecklats, hunnit med flertalet Europaturnéer och en radiospelning med Looptroop. Beyond Pink på Svärma kommer bli ett av sommarens måste- gig.

EKOT
Ekot är ett sprillans nytt Malmöband som spelar punkrock med mycket melodier och sång på lagom bred sörmländska. Det handlar om korta, raka låtar som ofta behandlar Malmös gator och torg. Det utlovas snabb och ösig spelning plus ett EP - släpp i sommar!