x

When Friday Comes - Day Party | Christoffer "138" Röstlund & Ika Johannesson
Debaser Slussen
D. 2013.26.07 Kl. 15:00

When Saturday Comes som inleds med raderna "Hear your mother on the telephone partying people happy people home" är inte bara en utmärkt liten popdänga från ett utav Nordirlands allra finaste Ulster-söner i The Undertones. Det är också namnet på vår lördagsklubb där vi bjuder in kända och okända DJs för att spela sina favoritskivor i solnedgången över Karl Johans Torg.

Under åren har många celebra gäster grävt djupt i sina skivbackar för att kunna förgylla kvällarna på Stockholms mest populära uteservering. Dessa kvällar har oftast inneburit att många DJs har lämnat torget som värsta rockstjärnor. Så håll utkik efter When Saturday Comes i våra kalendrar. Otippade kändisar kan dyka upp bakom skivspelarna. På fredagar kallar vi så klart klubben för When Friday Comes.

Ika Johannesson och Christoffer ”138” Röstlund. Johannesson är kulturjournalist och författare med smak för blod, eld, död. Röstlund är rockjournalist och hardcorebasist i AC4. Tillsammans snurrar de dock mindre rått mangel och desto mer oavslappnad punk/rock från 60-talet och framåt. Finns även viss risk för spridda skurar shoegaze, powerpop och metal.