x

Båda Håkan-spelningarna utsålda – folk rasar över svarta börs-hajarna

Båda Håkan-spelningarna utsålda – folk rasar över svarta börs-hajarna

Idag släpptes biljetterna till Håkan Hellströms kommande Ullevi spelning, som sker 4 juni 2016. Efter ett längre kaos på Ticnets sida, där man fick till sig texten "Just nu befinner sig 95 000 i kön ..." visade det sig att alla biljetter var utsålda. 

Då kom informationen att Håkan Hellström gör ytterligare en spelning, dagen efter. Biljetter till den släpptes omgående. 30 minuter senare var även konsert nummer två slutsåld. Och nu är det blomstertider för svarta börsen-hajarna.

Öppet på Facebook-eventet till spelningen säljs biljetter efter biljetter till motbjudande högt pris. Ståplats- och sittplatsbiljetter som hamnar runt 2 000 kronor.

En av alla som är förbannade på svarta börs-hajarna skriver:

"Till alla ni människor som köpt biljetter bara för att tjäna pengar på det...hur i hela helvete tänker ni? Vad är ni för äckliga människor som krossar andra människors drömmar för pengar? Helt ärligt...vad fan är ni för människor!? För mig är det helt jävla otänkbart hur man ens kan få den tanken i skallen. Vilken möjlig sorts brist på empati är det ni har??

Nej, fyfan för er. Ni är äckliga. Riktigt jävla äckliga."

Och det är bara att hålla med. Enligt Aftonbladet blir det ingen tredje konsert.

FÖLJ GAFFA PÅ FACEBOOK FÖR SENASTE MUSIKNYTT


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA